Friday, December 23, 2011

jusco rawang akhirnya~

baru je balik from jusco rawang.. finally.. sampai jugak jusco kat rawang yang terperuk ni.. yang lagi best jusco tu kat side rumah aku.. bukan rawang side nak ke tanjung malim tu.. lagi la aku meroyan kegembiraan *over*.. dah la tadi jalan berdua dengan adik yang nurse tu.. sure orang ingat kapel.. erk ntah2 orang ingat mak kot.. ergh T_T


this week will be my boring week la kot.. forever alone kat rumah.. parents and aidid balik kelantan semalam sampai isnin.. aizat pulak kerja this weekend and isnin krismas ni pun.. haish nasib la dapat adik nurse ni kan.. maka silalah lihat kehidupan aku untuk minggu ni..




yeahhhh..nampak tak tu.. penakut punya pasal.. angkut tilam tidur kat bilik tv.. aizat tidur kat ruang tamu.. kalau takut aku panggil je.. "aizat?".. jangan orang lain jawab dah.. kami berdua je dalam rumah ni sampai isnin ni.. camni lah kehidupan malam aku lepas kak ji dihantar pulang ke indonesia.. aku ni memang penakut.. selama ni tidur dengan kak ji pun aku ngendeng dekat2.. ni dia dah tak de terpaksa la tidur kat bilik parents.. ehhhhhhhhh kantoi la plak.. =P


ok back to jusco rawang.. oh my god!!! segala mak nenek food yang aku suka ada kat sini ok.. sushi king, subway, hot n roll, cup bon, shihlin, each a cup, nandos, secret recipe and banyak lagi.. seriously? camne aku nak survive.. err i mean camne diet aku nak survive? pangggggg.. hello nisak.. ko tu kerja kat sebelah one utama pun.. macam la kalau jusco rawang ni bukak ke tak ada beza kan.. ahh tak kisah la.. yang penting.. tadaaaaa


yeay!! tak payah la nak tempuh jem every weekend semata-mata nak bawak adik tengok wayang lepas ni.. jangan kata satu cerita.. nak marathon sepuluh cerita pun boleh je adik-adikku.. fuh tak sabar! oh nak share hasil tangkapan hari ni.. 


my first ever travelog book.. more to come.. Travelog Tarbiah - Noorah

tengah nak mulakan minat baru.. baca travelog.. dah lama sebenarnye surf buku2 bergenre travelog ni.. dah kerja baru berkesempatan nak beli.. yeah.. umur makin meningkat.. berat makin bertambah *oopss*.. maka fikiran pun kenalah ubah sikit.. need to read more book dengan harapan minda dapat diasah menjadi lebih cerdas.. supaya ciri-ciri seorang isteri lebih kukuh.. eh kaitan??? ok saja mengarut bye

0 kata2 membina badan~:

 

Blog Template by YummyLolly.com