Sunday, November 27, 2011

salam Maal Hijrah semua~

pejam celik dah bulan november pun.. and dalam tahun islam pun kite dah masuk tahun baru.. tapi aku pun tak sure ada ke cita2 or azam aku yang dah berjaya untuk tahun lepas.. ke aku tak tetapkan azam lansung.. papepun hope tahun baru ni impian and harapan aku tercapai.. Apakah impiannya? korang pun boleh teka kot.. =)



meh nak admit.. sebenarnya semalam first time aku makan ribs.. ceh badan je gemuk tapi ribs pun tak pernah makan.. kalau tak pernah makan tapi tak susahkan orang takpe.. ni asyik la nak tanya orang lain
 "weh kenyang ke makan ribs? aku tengok macam sikit je? kenyang ke?"
"eh awak makan ribs tak habis? besar sangat ke? kenyang ke? tengok gambar kecik je"
"eh ribs tu sedap ke.. kenyang ke?"
see.. soalan nya mesti akan ada KENYANG KE? seriously memang aku tak dapat bayang la makan ribs boleh kenyang.. jd sebelum orang2 itu fed up dengan soalan aku baik aku try sendiri kan.. lagi2 bila ada org nak belanja sempena early birthday celebration ni.. haruslah aku order yang paling mahal..
thanks jalal kerana merealisasikan impianku.. hik2.. masa mula2 dapat tu terkejut gak aku.. mak oi besarnya.. tapi dalam hati kecil still tertanya2 "kenyang ke aku ni?".. dah la jalal siap cabar if habis memang la aku ni sedara rapat lembu *ok tu aku cakap*.. aku pulak yakin konfem habis cuma tak tau kenyang ke tak.. anyway makan ribs adalah memenatkan.. last2 aku makan guna tangan je.. penat tau jalal snap pics orang kampung makan ribs tapi semua pics takde.. huwaaa.. and jawapan untuk soalan2 aku adalah YES.. SANGAT KENYANGGGGGG


see jangan la salahkan aku if diet aku kelaut.. hobi kami memang makan and minum and makan lg.. T_T

0 kata2 membina badan~:

 

Blog Template by YummyLolly.com