Monday, November 21, 2011

dia datang dahhhhh~

haiyaa.. musim yang mencemburukan dah tiba.. even tak banyak jemputan sebab tak ramai sangat kenalan yang kahwin *kot?* tapi hakikatnye, hujung tahun memang busy dengan majlis2 yang mampu meruntun jiwa pasangan yang telah lama bercinta.. *ayat tak boleh jiwang lagi?*
mok  : tam.. attend membe kawen sana sini tu tak terliur nak kahwin ke?
tam   : no komen
fineeee T_T.. so ahad lepas, akhirnya masa yang ditunggu2 telah tiba.. orang pertama dalam batch aku (SMSS 0105) yang kahwin.. what? after masing-masing berumur 23 tahun baru ada sorang je yang kahwin? personally aku rasa batchmate aku ni lambat sikit kot.. hik2.. nak kate kitorang tak miang.. haiya masing-masing aku tengok lama betul bercinta.. dari form 5 ada.. 3-5 tahun lepas ada.. yang dah 8 tahun pun ada wehhh.. *ehem tuan rumah sila terasa.. tak lupa juga yg kat sydney & japan tu*.. tapi entah la.. masing2 jodoh tak sampai lagi kot.. *alasan standard*


on the way pergi kenduri baru nak balut hadiah.. senonoh sangat kan.. 

kiut je si hannah ni kan.. disebabkan dia orang first maka ke Sepang pun aku sanggup redahi.. nasib baik la aku dah biasa lalu jalan tu ditambah pula daya ingatan terhadap jalal jalan tinggi, berjaya sampai tepat pada masanya even stuck kat kl sentral dekat sejam tunggu orang yang konon dah kat ampang park tak sampai2 even hampir sejam berlalu.. hambek ko shefah.. 

amek berkat ehem2..

mini reunion.. i iz happyyyyyyy... masing2 kerja best2.. suka aku dengar kawan2 yang berjaya ni.. 


on the same day, jalal pun ada attend wedding jugak.. kawan baik dia kot.. haish me n jalal.. 8 years and counting.. tiada perkembangan selain berat badan masing2.. but supprisingly, this time tak rasa tertekan or stress lansung bila ramai tanya bila lagi turn aku.. if tak before this rasa nak ngamuk kat diri sendiri.. kali ni tanya lah seribu kali pun.. saya okkkkkkk jerrrr
tam : mok happy tak tu jumpa membe2..
nisa mok : happppyyyyy sangat tau! tam? hepi tak.. jumpa ramai2 tu
tam : tak.. sebab awak xde =(
erk~.. kalau camni korang save any date la ye next year.. hehehehehehe

2 kata2 membina badan~:

cube teka aku sape said...

kemon la nisak! 2nd place to get married masih terbuka. ape guna like habib, tomei, pohkong dan ferrari (?) jika masih menunggu2. mari rebut peluang ini sebelum aku balik. nnt kne compete ngn aku plak. ihik

nisa' said...

tak la weh.. 2nd place rahim.. bulan 3 tak salah aku.. haha.. mieZZZ.. nak kawen dah ye.. wah xpayah compete.. silekan memotong aku

 

Blog Template by YummyLolly.com