Monday, September 19, 2011

pening day 2~

ya Allah.. kenapa dgn aku ni.. hari ni, dah 2 kali kepala sangat sakit.. even tak sesakit malam semalam but still berat sangat kepala.. kenapa ni.. takde benda yang tension pun.. kerja pun tak banyak hari ni.. and hati pun ok je.. takde sakit ke susah ke ape... what's wrong with me????

hope tomorrow onwards, everything will be fine.. aish jangan la berterusan sakit kepala.. sebab malas nak gi klinik dah.. hik2.. n aku rase.. major reason kepala pening ni sebab pandang screen laptop la.. seriously since minggu raya tu.. aku kerja sampai tengah malam sampai muntah and the next day bila tengok screen laptop terus pening.. and berterusan sampai hari ni.. oh man.. if betul.. aku nak kerja ape lepas ni? penguatkuasa, nurse, tourist guide? oh bestnye.. yes i'm serious

Sunday, September 18, 2011

garang tapi manja =P


huwaa.. banyak nak membebel tapi tak sempat.. bukan tak sempat ape tapi ni migrain punye pasal.. since minggu raya tu boleh kate almost every day sakit kepala.. even sekejap2 tapi memang mematikan mood.. and malam tadi memang super duper sakit kepala la.. sebelah kiri je.. sakit yang tuhan je tau.. doctor cakap migrain but if seminggu lagi berterusan sila datang lg sebab dia nak bg rujukan pakar.. haha ye aku 100% positif yang ni just migrain and takde benda serius pun but kalau boleh memang nak gi cek jugak so that if pape jadi. takde la terlambat dapat kesan kan.. and malam tadi mase tengah2 menahan sakit yg teramat tu boleh pulak terfikir


aku ni garang.. ramai cakap muka menakutkan..
ramai cakap boleh jadi polis..
asal masam sikit je orang takut sebab macam nak marah..
aku tak takut jarum.. berani nak derma darah or kena inject..
if ade pape aktiviti menyakitkan, aku sanggup je join..
aktiviti extreme? haish minat sangat if ade peluang..
haiwan serangga semua takde masalah.. tak takut except ular..
lautan dalam, panjat gunung, bungy jumping, water rafting? on jeee kalau takde aral..


TETAPI...


pantang sakit kepala sikit or tak sedap badan mula la nak menangis.. tu belum demam lagi.. if demam, memang aku menangis macam baby.. sampai parents pun takut ingat sakit sangat.. haha.. macam malam tadi.. menangis2 tahan sakit.. haish ape nak jadi ni..


nak buat macam mana.. after all, aku ni manje sebenarnye.. aww~




 

Blog Template by YummyLolly.com