Monday, June 6, 2011

untuk cik Aliah~

amboi nisak.. dah ade orang komen baru la sibuk nak update kan.. anyway thanks cik Aliah kerana membuatkan saya berasa terharu.. isk2.. sebenarnye lama dah nak update tapi everytime nak taip.. hilang idea.. disebabkan dah lama sangat tak update, aku ingat aku dah hilang ALL readers.. rupanya masih ada sorang yang mengharapkan aku update.. thanks kamu~ anyway Aliah ni siapa ye.. adakah member2 terdekat.. penat recall but cant remember any friend nama Aliah.. Sorry sangat2~


ok demi tidak menghampakan cik Aliah.. aku pun nak update la sikit blog childish ni.. After almost 6 bulan menganggur dan melalui detik2 penuh tekanan bila ditanya pasal kerja and kahwin, akhirnya impian untuk mendirikan rumahtangga boleh diteruskan tanpa halangan.. hik2 ok malas dah nak mengarut sekarang.. dah dewasa and bekerjaya la katakan.. hidup pun kena serius.. ewah geli sangat kan..


sebenarnyakan wahai cik Aliah dan other readers kalau ada, akak *eh akak pulak.konon dah dewasa sangat la tu* ada blog lain.. tapi demi menjaga keamanan rumahtangga, aku tak letak pun link blog tu kat sini.. takut nanti ada la makhluk hitam meroyan pulak.. tak pasal2 jadi andartu.. blog lagi satu tu kerap la jugak update *konon*.. seminggu sekali camtu la.. so if nak link blog tu.. do email me - jonieluvjunee@gmail.com.. cewah macam artis la sangat kan.. artis sumo..


and actually, memang la terfikir nak aktifkan blog ni balik.. dulu lagi.. tapi blok Otakku Pkranku ni agak memberi tekanan sikit.. tak tahu lah kenapa.. yang blog lagi satu tu takde pulak.. boleh main update je.. idea sentiasa ada.. blog yang ni nak kena fikir la apa la sebab tu la terabai sampai sekarang.. tetapi aku dah bertekad, lepas ni aku nak update blog ni sama macam blog lagi satu.. tak payah fikir.. tulis je terus.. hik2.. tapi tekad aku ni sama la macam semangat nak diet.. ke laut.. sabar je la~ till then
 

Blog Template by YummyLolly.com