Monday, July 26, 2010

down

hari ni hari first kelas start kat utp... tapi ya ampun.. dah mula rasa loser... haiyoh! ape kena dengan aku ni... malas la nak link previous entry yang aku tulis everytime sem baru start kat utp sebab tak pernah hepi... mesti rase macam mainan perasaan je.. eceh.. contohnye rase loser bila fyp takde perkembangan.. padahal orang lain pun ramai je cam aku tapi aku rase aku yang paling loser... kenapa kena ada rase ni.. agak2 kalau dilayan boleh masuk wad gila tak.. eh scary tu.. tapi kawan kepada kawan aku cakap kat tanjung rambutan, air tebu yang pesakit dia jual sedapppp sangat... so lepas ni kalau korang lalu area sana n nampak aku jual tebu.. tegur je la ye... ceh..


anyway macam yang ade orang tau n ada orang tak tau.. sem ni sem last aku kat utp... homaigod next year dah kerja dah boleh kawen.. ok enough.. so sem ni la kena menikmati masa2 terakhir kan tetapi salah satu benda penting dah hilang ok!! kad matrik kesayangan.. even gamba kad matrik tu tersangat la burok tapi sangat sayang.. diala nyawa saya di utp ni.. tanpa dia saya boleh kena saman.. tanpa dia saya susah nak masuk utp.. tanpa dia saya tak boleh masuk exam hall.. tanpa dia saya tak boleh dapat diskaun  tgk wayang... nak naik eyes on malaysia pun dah kena bayar standard price... omaigod.. kad pelajar sangat la penting ok! pliz kawan2 kalau jumpa tolong pulangkan.. syukurla aku tak lawa.. kalau tak sah2 budak laki amek simpan bawah bantal.. tapi tak lawa pun susah.. tengok2 esok jumpa kad matrik dalam tong sampah.. ceh kurang ajar!


eh tetibe malas nak tulis dah.. k la..

Sunday, July 18, 2010

menghabiskan sisa cuti~

hai kawan2... lame betul tak update kan... duduk rumah ni memang busy je... nak reply komen ke ape pun tak sempat.. eh cop.. busy ape kejadahnye... makan tidur je... haha biasa la budak u cuti kan.. memang begini jadinya...so next week dah balik utp.. boleh la memulakan hidup dengan normal.. update blog selalu... reply komen membe... link kawan baru kt blog... cek fb selalu.. bersosial balik dengan kawan2...paling penting boleh start diet semula... so that boleh la tercapai impian aku dengan cepat... wahahahaha

anyway tak larat sangat la duduk rumah ni.. bukan apa... kemalasan menjadi2.. aiyoo kantoi pulak kan tapi realiti.. actually takde la malas mane pun... tak caye tanya nisha.. dia datang rumah aku... nisha sila cerita yang baik2 ye... hehe...

oklah malas nak tulis sebenarnye.. ni pun jalal bagi guna laptop dia.. laptop aku rosak.. nak repair takde duit.. next week dah nak balik utp.. skoler masuk next 2 week.. azab tau tak tapi belajar la berdikari.. tunjukkan kat dunia bahawa walaupun saya 'pemain' fb yang aktif tapi bila balik rumah laptop rosak masih boleh hidup asalkan makanan mencukupi... hehe.. eh jap2 nak tunjuk manusia buang tebiat..

dah nak dekat 7 tahun kenal.. 4 tahun usia kereta... ni la first time budak hitam ni cuci kereta aku.. n baru aku sedar... yang aku memang pemalas nak cuci kereta... n kereta aku memang kotor.. biarlah dia nak bebel yang penting aku rase kereta aku tak kotor sangat.. sori ayah sebab tak jaga kereta ni betul2.. ceh touching pulak kan...

sempat berdating jap malam tadi.. cuba teka kat mana ni..lampu warna warni... haa betul la tu.. icity shah alam.. saje pergi meramaikan orang.. tapi bukan berdua la of kos.. ko nampak belakang tu bapak aku dah jeling2... duduk rumah ni memang tak de can tau nak dating berdua ngan jalal.. tak caya tanye nisha jugak.. dia je tau kisah disebalik sebab die pernah terlibat.. huhu... 

oklah.. maaf banyak cite pasal lovelife... al maklumlah.. korang pun cakap aku macam mak orang la.. wanita dah berkahwin la... so hadap la kau.. heh daa~

 

Blog Template by YummyLolly.com