Tuesday, January 19, 2010

selamat dtg ke dunia realiti~

sape name die?
umo die brape?
apa agame die?
boleh ke jumpe lg?

hmm... cintaku tertinggal di manukan~

=(


ceh.. ab jalal.. miss u sgt..

encik blog.. jangka hayat anda mungkin tidak lame..

bye

Saturday, January 2, 2010

selamat tahun baru sayang~

happy new year kawan2...semua orang macam gembira dengan prestasi tahun 2009 n tak sabar nak tunggu 2010.. aku dah bosan dengan tahun baru sebab selalu mengharap yang baik2 tapi end up tak macam yang disangka.. tapi tak pe sebab aku percaya semua yang jadi ade hikmah yang tersembunyi.. so setiap hari aku nak appreciate ape yang jadi kat aku.. macam orang lain.. aku pun nak memoyokan diri list out azam tahun baru kononnye...

1. nak kurus nak kurus nak kurus nak kurus...
2. nak makin serius dalam hubungan.. contohnye tunang.. haha tak mungkin.. Nak bincang pasal majlis kawen lagi 4-5 tahun..berangan mmg best
3. travel at least sebulan sekali.. nak habiskan bahagian perak, penang, langkawi.. before grad WAJIB dah khatam semua tempat td..
4. fikir matlamat hidup.. kalau betul nak kerja dibidang IT.. terpaksa belajar betul2.. kalau tak.. maafkan saye~ sila tunggu kad jemputan kawen
5. nak ubah jadi anak yg baik pliz..tak sanggup dah tgk mereka kecewa dgn sikap aku..
6. nak hias bilik cantik2.. so mulakan revision pasal room decoration..
7. belajar tido sorang2 as Kak Ji will going back to indon for good.. =(
8. menjadi seorang muslim yang baik.. coz aku nak kehidupan yang diredhai Allah dlm setiap yg aku buat..
9. jalan2 dari v5 ke tasik setiap petang.. xnak joging coz aku x suke lari.. jalan laju much better
10. appreciate kawan2 more as kalau mati nanti ada orang yg akan mendoakan utk kite dengan ikhlas..
11. makin rajin berblogging maybe.. even semangat nak berblog pasal personal mulai pudar.. but will try to be more serious to bloggin bout travel...
12. nak mendapatkan kulit yang flawless dan pori2 yang kecil..
13. nak amalkan segala jenis amalan yang dah di plan..
14. tido awal dan bangun awal even nampak macam mustahil...
15. kumpul duit banyak2 untuk travel outside malaysia..

haha kelaka tengok list sendiri lagi2 no 1.. eh no 2.. ke no 4.. tak pun no 5... azam yang di list setiap tahun tapi hasil.. hampeh~.. tak pe la.. malas berharap malas cakap banyak.. tunggu dan lihat~ Assalammualaikum!

ps: semacam dah putus asa dengan diri sendiri
 

Blog Template by YummyLolly.com