Friday, March 28, 2008

sumthin~

erm.. juz come back from maple...
td lepak2 ngn osmet n her friend from uitm...
ok la... best borak... njoy gk..
tp alwez trpk... r dey feel da same??
bile kdaan2 cmni rase humble giler...
rase cm sdey pon de...
aku ni trlalu rendah dri k dgn kdaan dri aku...
rase cm after jmpe tu diorg ngumpat2 aku...
coz alwiz rase i'm nothing...
erm... till then...
xnak tulis lbey2 coz i'm sure da other day..
aku akn tulis gk psl btape bncinye aku mnjd aku~

Monday, March 24, 2008

aLahAi adiKkU~

erm.. aizat... dats my bro...
act skang rase sdey sgt... nape aizat sgt plik...
he's 18 k... n suppose matured la...
but he kinds of vice versa...huhu....
ayah n umi berusahe nk yg trbaik utk die....
tp die x sdr.... n myb die x tau pon...
bkn sbb die anak yg kuang ajar...
tp die anak yg LURUS!!
kdg2 rase sian kt die....
die cm idop dlm dunie sndri...
byk mende die wat die x btau parents..
n at last parents ktorg tau gk...
umi dh byk kali ngs...
Tuhan....
jd kan lah kami anak yg baik utk ibu bapa kami....

n for aizat... if one day u read dis... pliz realize dat kitorg sume nk yg trbaik utk aizat..
kitorg tau kemampuan aizat... juz pliz... wake up... tlg la berpijak d bumi yg nyata....
jgn wat ayah n umi isau lg.. kak isha pon bkn la anak yg baik but we can works 2wards it rite..
we luv u so much~

sKanG tGh uJan~

yeay.. dis is my very da 1st post.. hehe...
act, aku dh de blog pon other dan dis but dat one juz 4 me - sgt2 secret ok!! huhu...
erm... alwiz thinking n wondering... bley ke aku ber blog?
coz aku ni sorg yg sgt rendah dri..
ececeh... pe kaitan lak kan...
actually.. sgt byk kaitan k...
let me list y tbe2 je aku nk blogging n let u noe pe la kaitan rendah dri n blog ni:-

1. aku sgt suke mmbc tulisan seorg ygbergelar manusia.. xkisah la mende tu blog ke... testi ke komen ke gosip ke... ape2 aje la... as long as mende tu coretan seorang manusia... tpnye i dont think dat others would like to read mine.. tol ke?? huh~

2. dem... bahase n da way aku tulis sgt2 terible horible segale jnis ble2 la... coz diz is me k... even aku nmpak kasar... bhse yg aku tulis teruk.. tp ati aku baik tau... hehehehehehe.. n i hope by blogging... aku tau de org kt luar sane yg phm sape aku sbenarnye...

3. sumtimes, i realize dat life is dem bored... frankly, i've got everything... famili yg besh... bf yg agk bes.. frenz yg bes... kewangan famili yg stabil... tp sume tu still x puaskan ati aku... y huh??

4. i owez rase rendah dri n so paranoid of myself... i am FAT ok!!!! muke aku besar... erghh... rase benci tgk cermin tp astrafirullahalazim... kamon nisak... sume ni kurniaan tuhan...

huhuhu... rasenye cukupla dlu 4 sbb2 aku berblog ni...
tp mlm ni act aku rase sgt2 sdey....
something hurt deep inside my soul...
erm... apekah~

mr J!! i miZ u~
 

Blog Template by YummyLolly.com